Ledige jobber i Kristiansand kommune

På Kristiansand kommune sin side om Jobb i kommunen finner en lenken Oversikt over ledige stillinger som videresender deg til kommunens oversikt på annet websted.

Kommunen melder at den er Sørlandets største arbeidsgiver med cirka 9000 ansatte. Det er typisk for en kommune som Kristiansand å ha ledige jobber innenfor helse om omsorg, drift og undervisning. For eksempel er det vanlig at kommunen søker etter sykepleiere, lærere og helsefagarbeidere.

Kristiansand ligger i Agder. For anledningen vises lenker til ledige jobber i Agder:

- "Prima Assistanse er en profesjonell, trygg og nær leverandør av BPA-tjenester (brukerstyrt personlig assistanse). Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har kontorer i alle landets regioner." - "Fretex-gruppen, som eies av Frelsesarmeen, er organisert som et konsern og består av fire arbeids- og inkluderingsbedrifter i Norge."

Omtaler om ledige jobber i Norge

Lenger ned på sida finner du lenker til andre omtaler om ledige jobber i Norge.
Ledige jobber i Norge:       jobb i bergen       jobb i drammen       harstad kommune       jobbdatabaser       jobbsafari bergen       jobbsafari oslo       jobb i nord-norge       kristiansand kommune       møre og romsdal       rogaland       sandnes       jobb i stavanger       tromsø kommune       vestland       ålesund       ledige jobber i norge - ejobb.net
Om tjenesten - Om personvern
Nord-Troms Web © 1999-2024