Jobbdatabaser - hva er det og hvordan fungerer de

En jobbdatabase er en samling av ledige jobber som er annonserte, eller inneholder annen informasjon om jobb. Det er forskjellige typer jobbdatabaser. Noen crawler Internet etter ledige jobber, mens andre baserer seg på registrering av stilling. Generelt brukes jobbdatabaser for å skaffe seg jobb, og én av greiene er at en skal kunne benytte søk for å finne den riktige jobben. Typisk kan en søke på en bestemt stilling eller i et geografisk område.

Eksempler på jobbdatabaser

I september 2022 var det for eksempel registert over 500 ledige jobber i Bergen hos jobbsafari.no. Ledige jobber i jobbsafari sin database for Bergen finner du her. Et annet eksempel er NAV sin database over ledige stillinger i Oslo, som du kan finne her. Og på en side over ledige stillinger i Kristiansand kommune ser en ledige jobber presentert av Careerjet, som er en søkemotor for jobb.

Ledige jobber i Norge

For anledningen vises lenker til ledige jobber i Norge:

- Oversikt over arbeidsgivere i Agder med potensielt ledige stillinger. Agder fylkeskommune og Kristiansand kommune kan være blant disse. Andre arbeidsgivere i Agder er Statens vegvesen, Avinor og KIWI Norge AS. - "Som tannhelsesekretær kan du arbeide i den offentlig og privat tannhelsetjeneste, ved de odontologiske fakultetene i Oslo, Bergen og Tromsø."

Omtaler om ledige jobber i Norge

Lenger ned på sida finner du lenker til andre omtaler om ledige jobber i Norge.
Ledige jobber i Norge:       jobb i bergen       jobb i drammen       harstad kommune       jobbdatabaser       jobbsafari bergen       jobbsafari oslo       jobb i nord-norge       kristiansand kommune       møre og romsdal       rogaland       sandnes       jobb i stavanger       tromsø kommune       vestland       ålesund       ledige jobber i norge - ejobb.net
Om tjenesten - Om personvern
Nord-Troms Web © 1999-2024