Jobbdatabaser - en beskrivelse

En jobbdatabase er en samling av ledige jobber som er annonserte, eller inneholder annen informasjon om jobb. Det er forskjellige typer jobbdatabaser. Noen crawler Internet etter ledige jobber, mens andre baserer seg på registrering av stilling. Generelt brukes jobbdatabaser for å skaffe seg jobb, og én av greiene er at en skal kunne benytte søk for å finne den riktige jobben. Typisk kan en søke på en bestemt stilling eller i et geografisk område.

I september 2022 var det for eksempel registert over 500 ledige jobber i Bergen hos jobbsafari.no. Ledige jobber i jobbsafari sin database for Bergen finner du her. Et annet eksempel er NAV sin database over ledige stillinger i Oslo, som du kan finne her. Og på en side over ledige stillinger i Kristiansand kommune ser en ledige jobber presentert av Careerjet, som er en søkemotor for jobb.

For anledningen vises lenker til ledige jobber i Norge:

- Se oversikt over ledige stillinger i en rekke bedrifter i Innlandet her. Lenker til ledige jobber hos blant annet Elkjøp, REMA, Statens vegvesen finner du her. - Ledige stillinger i Statens vegvesen. Statens vegvesen er delt opp i regioner og har kontorer i en rekke byer og tettsteder, bl.a. Lillestrøm, Arendal, Drammen og Bergen.

Lenger ned på sida finner du lenker til andre omtaler om ledige jobber i Norge.

Ledige jobber i Norge:       jobb i drammen       harstad kommune       telemark       jobbdatabaser       jobbsafari bergen       jobbsafari oslo       jobb i nord-norge       kristiansand kommune       tromsø kommune       ledige jobber i norge - ejobb.net
ledige-jobber.no er en Nord-Troms Web produksjon
Retningslinjer for personvern