Ledige jobber i Norge

ledige-jobber.no gir i første rekke info om ledige jobber i Norge. Du finner lenker til ledige jobber hos forskjellige arbeidsgivere i Norge, både i offentlig- og privat sektor. Enkelte websteder er spesielt omtalte, som f.eks. Jobbsafari for Oslo og for Bergen. Enkelte områder er også omtalt, som for eksempel Harstad, Lofoten, Nord-Norge og Drammen. I offentlig sektor finnes info om for eksempel kommunene Tromsø og Kristiandsand og i privat sektor lenkes det til ledige stillinger hos for eksempel Kilden i Stavanger.

Én ting er å finne jobb hos aktuell arbeidsgiver. Men mange av disse stillingene har en tendens til havne i en eller flere jobbdatabaser etterhvert. Med jobbdatabase menes i denne sammenhengen et nettsted hvor en finner mange ledige jobber fra forskjellige arbeidsgivere. Den mest kjente er antakelig NAV sin oversikt over ledige stillinger. En annen kjent slik jobbdatabase er finn.no. Én av forskjellene mellom disse to nettstedene er at NAV sin oversikt er gratis for arbeidsgivere, mens det på finn må betales for å annonsere ledige jobber. Tipset kan likevel være å oppsøke aktuell arbeidsgiver sin oversikt over ledige jobber, dersom en er på utkikk etter jobb hos en spesiell arbeidsgiver.

Men hvorfor bør en jobbe, da? Først og fremst for å få mat på bordet, altså inntekt. Har du inntekt har du også muligheter til å skaffe varer og tjenester du ellers ikke ville hatt mulighet til å skaffe. Men det er flere andre fordeler for arbeidstakeren, som for eksempel en strukturert hverdag og mulighet til å treffe andre i et fagmiljø. De samfunnsmessige konsekvensene er typisk at det betales skatt. Har du forresten hørt uttrykket "Lediggang er roten til alt ondt"?

Lenger ned på sida finner du lenker til andre omtaler om ledige jobber i Norge.

Ledige jobber i Norge:       jobb i drammen       harstad kommune       telemark       jobbdatabaser       jobbsafari bergen       jobbsafari oslo       jobb i nord-norge       kristiansand kommune       tromsø kommune       ledige jobber i norge - ejobb.net
ledige-jobber.no er en Nord-Troms Web produksjon
Retningslinjer for personvern